Arrangementen en mogelijkheden

  Trouwen

Bij Peerke Donders is een officiële trouwlocatie van de gemeente Tilburg en dus de perfecte plek om samen een onvergetelijke dag te creëren: van ceremonie (bij goed weer ook buiten) tot een knallende feestavond! Natuurlijk kunt u ook een gedeelte van de trouwdag bij ons vieren, bijvoorbeeld een receptie of borrel en een diner. Vertel ons hoe uw droombruiloft eruitziet en wij zorgen ervoor!

 Familielunch

Met z’n allen aan een lange tafel, bekende gezichten weer zien en bijpraten. Een familielunch is het perfecte moment om dat te doen. Hoe heeft u ’t het liefst? Een vooraf samengesteld arrangement, een buffet, meerdere gangen, foodsharing planken op tafel, een bourgondische broodtafel of een Brabantse lunch? We zorgen dat alles precies volgens uw wens is.

Huwelijksjubileum

Zoveel jaar getrouwd… Dat is bijzonder! Vier die mijlpaal helemaal op uw eigen manier. Of u nu wilt lunchen, dineren, echt wilt feesten of gezellig wilt borrelen: alles is mogelijk. Ons keukenteam zorgt ervoor dat ook uw culinaire wensen uitkomen!

Familiediner

Samen weer eens lekker lang aan tafel: op zo’n avond worden herinneringen gemaakt. Hoe ziet uw ideale familiediner eruit? Een barbecue, gezellig samen delen met foodsharing planken, een walking dinner of een buffet? Vertel ons hoe we er een perfecte avond van kunnen maken. 

Reünie

Elkaar na lange tijd weer zien, da’s iets om naar uit te kijken. Wij helpen u graag met het samenstellen van een arrangement dat bij iedereen in de smaak valt. Kom eens langs en we bespreken samen de verschillende mogelijkheden, passend bij elk budget.

Bedrijfsfeest

Iets te vieren op de zaak? Van verwennerij voor een jubilerende collega tot het geven van een knalfeest vanwege een behaalde mijlpaal: wij stellen een passend arrangement samen waar iedereen blij van wordt.

Bijeenkomst

In alle rust vergaderen, presenteren of een bespreking houden: dat kan in onze zalen. Ons keukenteam zorgt voor de juiste culinaire ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van ontbijt, lunch of diner. Onze zalen zijn voorzien van een beamer en projectiescherm.  

 Babyborrel

Baby op komst een geen zin in maandenlang kraambezoek? Stel uw kleintje ineens voor aan al zijn of haar nieuwe familie en vrienden. Wij zorgen voor een vrolijke sfeer en gezelligheid voor jonge en oude gasten!

 Condoleance

Wanneer een dierbaar persoon overlijdt heeft u veel te regelen. Geef ons de zorg voor de ontvangst en horeca-invulling van uw condoleance uit handen. Wij beloven dat u op ons kunt rekenen. Wij regelen een passend ontvangst van de gasten en een goed verzorgde bijeenkomst. Bijzondere wensen? Wij doen ons uiterste best om ook deze voor u te realiseren.

 Klein gezelschap

Voor gezelschappen tussen tien en twintig personen is het niet altijd mogelijk om een zaal te reserveren, maar we doen wel graag ons best. Natuurlijk maken we wel graag een arrangement (voor lunch of borrel) voor u en zorgen we voor een gezellige plek in onze zaak. Tot 20 personen kunt u ook een high tea reserveren.  

Contact opnemen?