Locatie

Café-restaurant

Hét ontmoetingspunt in alle seizoenen: geopend* voor koffie, lunch en borrel. Op zonnige dagen is ook de lichte tuinkamer met uitkijk op de tuin en vijver open*, net als het ruime terras aan de parkzijde.

Tuin en tuinkamer

De hele zomer is het een genot om in onze tuin te zitten. Hij staat prachtig in bloei en u kijkt uit op het landelijke buitengebied. Is het lekker weer? Dan is het tuinterras op zondag geopend*.

Zijzaal

Deze zaal is ideaal voor een gezelschap van 20 tot 45 personen en is erg populair voor verjaardagen en jubilea. Ook voor condoleances is hij erg geschikt. Dat heeft mede te maken met de fijne, intieme sfeer, het eigen terras en uitkijk op de buitenomgeving.

Ruimte exclusief reserveren
voor uw gezelschap?

Voor feesten, partijen, bruiloften, condoleances en zakelijke ontmoetingen zijn onze ruimtes exclusief te reserveren voor gezelschappen vanaf 20 personen (tot +/- 125 personen). Kom eens kijken en laat ons weten hoe u uw gasten wilt verrassen. Dan gaat ons team aan de slag om uw verwachtingen te overtreffen

De omvang van uw gezelschap, het tijdstip en andere evenementen bepalen welke ruimte het meest geschikt is. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding, zodat we onze mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Over Peerke Donders

Onze eet- en feestgelegenheid staat op een bijzondere plek in Tilburg. Het is er rustig en er is ook veel historie aanwezig. In het Peerke Donders Park is het heerlijk wandelen. En in het Museum voor Naastenliefde komt u alles te weten over Peerke Donders, een voor Tilburg onvergetelijke missionaris die in 1982 door de Paus is zaligverklaard. Op het complex bevindt zich ook een kapel en het oude wevershuisje waarin Peerke heeft gewoond. Een bezoekje waard!

Contact opnemen?