Eten & drinken

De keuken is het middelpunt van onze zaak: letterlijk en figuurlijk. We werken er met verse en seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers. Ons keukenteam zorgt voor een pure bereiding en maakt van elk bord een feestje. Da’s toch heerlijk? 

 Huisgemaakt ijsgenot

 

In de zomermaanden zijn de deuren van onze ijstruck op zondagen geopend ( van 12.00u tot 18.00u). Kies uit de verrassende smaken huisgemaakt Italiaans ijs of probeer voor ultieme verwennerij onze ijskoffies. Verslavend! Al eens één van onze beroemde ijstaarten besteld voor thuis? Ook tijdens uw feest openen wij graag de deuren van de ijstruck!   

 Dineren 

 

Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag combineren met een diner? Dat kan; bijvoorbeeld in de vorm van een buffet, foodsharing, een walking dinner of een uitgeserveerd diner. Onze chefs geven uw diner geheel naar wens vorm en zorgen samen met onze bediening voor een culinaire beleving. (mogelijk vanaf 20 personen)

 Een goede kop koffie

Gewoon de allerbeste smaak en een puur aroma: of u nu kiest voor een gewoon ‘bakkie’ of iets heel speciaals, wij stoppen er onze liefde in!   

 Zalige zoetigheden

Gasten rijden graag een rondje om voor ons huisgemaakte progresgebak en andere verse zoete traktaties. Komt u ook eens proeven? 

 Borrelen met bites

Proosten met een speciaalbier of een wijntje en ondertussen genieten van een van de gevarieerde borrelplanken. Met zoveel gezelligheid vliegt de middag voorbij!

 Heerlijke high tea (alleen op reservering en vanaf twee personen)

 

Iets te vieren? Of wilt u iemand verrassen? Reserveer een high tea! We serveren drie gangen hartige gerechten en zoete hapjes.En zoals u van ons gewend bent: alles vers en Brabants goed verzorgd.

 Lekker lunchen

Boven verwachting, rijk belegd, goed verzorgd: dat horen wij terug van gasten die bij ons hebben geluncht. Wij beloven u een variatie aan gerechten bereid met verse producten van lokale leveranciers, een zeer gevarieerde lunchkaart en lunchplanken voor kleine en grote eters. Kom het bourgondische van Brabant zelf ervaren!

Contact opnemen?